In 2008 deed hij mee aan het Prinses Christina Jazz Concours en won hij de aanmoedigingsprijs.

Luuk Janssen

Luuk Janssen werd geboren in een muzikaal gezin en begon op 7 jarige leeftijd met gitaarlessen bij Walter van Reisen in Alkmaar. Gedurende deze gitaarlessen werd zijn interesse voor blues en pop ontwikkeld. Na jaren bij Walter les te hebben gehad, is hij zich gaan voorbereiden op de toelating van het Conservatorium van Amsterdam.

In 2007 deed hij mee aan de Northern Guitar Awards en won de 3e prijs en publieksprijs. Luuk werd toegelaten tot het Junior Jazz College, waar hij zich verder ontwikkelde als jazzmuzikant. In 2008 deed hij mee aan het Prinses Christina Jazz Concours en won hij de aanmoedigingsprijs.

 

Gitarist Luuk Janssen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Nadat hij was aangenomen voor de Bachelor Jazz Gitaar volgde hij lessen bij o.a. Maarten van der Grinten, Jesse van Ruller, Martien Oster, Edoardo Righini en Martijn van Iterson. Tijdens zijn studie kreeg hij de mogelijkheid om zich beter te ontwikkelen en begon hij met behulp van connecties aan diverse projecten waaronder: New Amsterdam BigBand, singer-songwriter Hebe Vrijhof, duo Minka & Luuk, de coverband Soularpower en ska-band “the 420’s”.

Luuk studeerde in mei 2014 af. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring met privé lessen geven en doceren op o.a. het Muziek Educatie Centrum (MEC) en Streekmuziekschool Alphen a/d Rijn.

Gitarist Luuk Janssen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show Facts

Boek -Luuk Janssen

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Gitarist Luuk Janssen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter