Luuk Janssen

Gitarist Luuk Janssen Artiestenbureau Erwin Bakkum
Luuk Janssen werd geboren in een muzikaal gezin en begon op 7 jarige leeftijd met gitaarlessen bij Walter van Reisen in Alkmaar. Gedurende deze gitaarlessen werd zijn interesse voor blues en pop ontwikkeld. Na jaren bij Walter les te hebben gehad, is hij zich gaan voorbereiden op de toelating van het Conservatorium van Amsterdam.

Beschrijving - Luuk Janssen

In 2007 deed hij mee aan de Northern Guitar Awards en won de 3e prijs en publieksprijs. Luuk werd toegelaten tot het Junior Jazz College, waar hij zich verder ontwikkelde als jazzmuzikant. In 2008 deed hij mee aan het Prinses Christina Jazz Concours en won hij de aanmoedigingsprijs.

Nadat hij was aangenomen voor de Bachelor Jazz Gitaar volgde hij lessen bij o.a. Maarten van der Grinten, Jesse van Ruller, Martien Oster, Edoardo Righini en Martijn van Iterson. Tijdens zijn studie kreeg hij de mogelijkheid om zich beter te ontwikkelen en begon hij met behulp van connecties aan diverse projecten waaronder: New Amsterdam BigBand, singer-songwriter Hebe Vrijhof, duo Minka & Luuk, de coverband Soularpower en ska-band “the 420’s”.

Luuk studeerde in mei 2014 af. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring met privé lessen geven en doceren op o.a. het Muziek Educatie Centrum (MEC) en Streekmuziekschool Alphen a/d Rijn. 

Video & muziek

Gitarist Luuk Janssen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...