Mick Boskamp vertelt inspirerende verhalen...

Mick Boskamp

In de 21 jaar dat hij verbonden was aan het magazine deed hij alles wat mannen boeit (zoals de slogan van het magazine luidde); hij interviewde Tom Jones, schreef korte verhalen, deed de mannenzaken producties, reisde de halve wereld af voor verhalen, begeleidde de beroemde vrouwen, die naakt in Playboy verschenen en kreeg de geuzennaam Mr. Playboy toebedeeld. In de jaren negentig dichtte hij zich ook nog de rol van nightlife reporter toe, die over house en uitgaan begon te schrijven en door dance-pionier Gert van Veen ‘Nederland’s enige, echte nachtchroniqueur’ werd genoemd.

Na de Millennium-wisseling ging het minder met hem. Hij raakte verslaafd aan drugs en besloot pas in 2013 dat het tijd werd om 1 ding te veranderen in zijn leven, namelijk alles. Hij besloot zich toen op te laten nemen in een verslavingskliniek in Schotland. Sinds 2013 is hij bevrijd van drugs en naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit. Hij schrijft weer volop, ook aan zijn autobiografie.

Als verhalenverteller pur sang is hij verbonden aan Erwin Bakkum Management en vertelt hij voor iedereen die geïnspireerd en geamuseerd wilt worden en een duwtje in de rug nodig heeft, zijn verhaal. Ook is hij met zijn jarenlange media-ervaring beschikbaar als host, presentator en gespreksleider.

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Show facts

host – spreker – presentator – kerstman

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Mick Boskamp

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende

Lees meer...