Mick Boskamp

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Mick Boskamp vertelt inspirerende verhalen...

Als iemand een bucket list kan afvinken, dan is het journalist, presentator, schrijver en verhalenverteller Mick Boskamp wel. In de topjaren van de muziekindustrie, in de tweede helft van de jaren zeventig, begon hij bij het toen net opgerichte popblad Hitkrant. In vijf jaar tijd interviewde de twintiger illustere namen als John Travolta, Iggy Pop, Bryan Ferry, Diana Ross, Earth, Wind and Fire, Blondie en Herman Brood. In 1983 werd hij redacteur bij de toen net opgestarte Nederlandse editie van Playboy dat van meet af aan een groot verkoopsucces was.

Beschrijving - Mick Boskamp

In de 21 jaar dat hij verbonden was aan het magazine deed hij alles wat mannen boeit (zoals de slogan van het magazine luidde); hij interviewde Tom Jones, schreef korte verhalen, deed de mannenzaken producties, reisde de halve wereld af voor verhalen, begeleidde de beroemde vrouwen, die naakt in Playboy verschenen en kreeg de geuzennaam Mr. Playboy toebedeeld. In de jaren negentig dichtte hij zich ook nog de rol van nightlife reporter toe, die over house en uitgaan begon te schrijven en door dance-pionier Gert van Veen ‘Nederland’s enige, echte nachtchroniqueur’ werd genoemd.

Na de Millennium-wisseling ging het minder met hem. Hij raakte verslaafd aan drugs en besloot pas in 2013 dat het tijd werd om 1 ding te veranderen in zijn leven, namelijk alles. Hij besloot zich toen op te laten nemen in een verslavingskliniek in Schotland. Sinds 2013 is hij bevrijd van drugs en naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit. Hij schrijft weer volop, ook aan zijn autobiografie.

Als verhalenverteller pur sang is hij verbonden aan Erwin Bakkum Management en vertelt hij voor iedereen die geïnspireerd en geamuseerd wilt worden en een duwtje in de rug nodig heeft, zijn verhaal. Ook is hij met zijn jarenlange media-ervaring beschikbaar als host, presentator en gespreksleider.

Video & muziek

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: host – spreker – presentator – kerstman
Genre: –
Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...