Mick Boskamp vertelt inspirerende verhalen...

Mick Boskamp

Als iemand een bucket list kan afvinken, dan is het journalist, presentator, schrijver en verhalenverteller Mick Boskamp wel. In de topjaren van de muziekindustrie, in de tweede helft van de jaren zeventig, begon hij bij het toen net opgerichte popblad Hitkrant. In vijf jaar tijd interviewde de twintiger illustere namen als John Travolta, Iggy Pop, Bryan Ferry, Diana Ross, Earth, Wind and Fire, Blondie en Herman Brood. In 1983 werd hij redacteur bij de toen net opgestarte Nederlandse editie van Playboy dat van meet af aan een groot verkoopsucces was.

In de 21 jaar dat hij verbonden was aan het magazine deed hij alles wat mannen boeit (zoals de slogan van het magazine luidde); hij interviewde Tom Jones, schreef korte verhalen, deed de mannenzaken producties, reisde de halve wereld af voor verhalen, begeleidde de beroemde vrouwen, die naakt in Playboy verschenen en kreeg de geuzennaam Mr. Playboy toebedeeld. In de jaren negentig dichtte hij zich ook nog de rol van nightlife reporter toe, die over house en uitgaan begon te schrijven en door dance-pionier Gert van Veen ‘Nederland’s enige, echte nachtchroniqueur’ werd genoemd.

 

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Na de Millennium-wisseling ging het minder met hem. Hij raakte verslaafd aan drugs en besloot pas in 2013 dat het tijd werd om 1 ding te veranderen in zijn leven, namelijk alles. Hij besloot zich toen op te laten nemen in een verslavingskliniek in Schotland. Sinds 2013 is hij bevrijd van drugs en naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit. Hij schrijft weer volop, ook aan zijn autobiografie.

Als verhalenverteller pur sang is hij verbonden aan Erwin Bakkum Management en vertelt hij voor iedereen die geïnspireerd en geamuseerd wilt worden en een duwtje in de rug nodig heeft, zijn verhaal. Ook is hij met zijn jarenlange media-ervaring beschikbaar als host, presentator en gespreksleider.

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Show Facts

Boek -Mick Boskamp

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter