Niets is mooiers om een zaal vol met mensen zien los te gaan op mijn muziek!

Mr Rejaibi

Met een moeder van Surinaamse afkomst en een vader van Tunesische afkomst zijn de verschillende muziekstijlen en ritmes er met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd maakte Rachid tijdens een workshop kennis met het muzikaal samenspel en de samenhang tussen verschillende ritmes.

Biografie Percussionist Mr. Rejaibi

Al snel begon Mister Rejaibi te experimenteren met verschillende instrumenten. Tijdens zijn middelbareschooltijd werd steeds duidelijker dat het ritme hem door de aderen stroomde. Zo besloot hij dan ook op drum les te gaan, waar een wereld voor hem openging.

 

Percussionist Mr.Rejaibi artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Rachid begon met stijlen als pop, funk, rock en Reggae. Na veel studie en verschillende bandjes beheers Rachid inmiddels ook vele andere stijlen waaronder Bossanova, Samba, Calypso en veel Caribische muziek.

Tegenwoordig probeer hij mensen te laten genieten op lekkere grooves in verschillende bandjes en neemt hij ook deel aan muzikale uitstapjes in de dance wereld als percussionist. Rachid heeft op diverse gave locaties gespeeld met verschillende DJ’s. “Niets is mooiers om een zaal vol met mensen zien los te gaan op mijn muziek!

Show facts

Boek Mr Rejaibi

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Percussionist Mr.Rejaibi artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts