Hij kreeg zijn gevoel voor ritme er met de paplepel ingegoten...

Rafael Pereira Lima

Rafael is geboren in Porto Alegre (een stad in het meest zuidelijke deel van Brazilië) en hij kreeg zijn gevoel voor ritme er met de paplepel ingegoten.  Zijn muziekcarrière begon op tienjarige leeftijd in de Baptistenkerk, waar de muziek zijn religie werd. Na onderdeel te zijn geweest van het Far Away Places Jazz Combo in de Verenigde Staten en zijn bachelordiploma in de klassieke saxofoon gehaald te hebben, rondde hij zijn masterdiploma in Jazz af in Groningen.

Vandaag de dag is Rafael niet alleen thuis in het spelen van zowel de alt-, tenor-, sopraan als baritonsaxofoon, ook behoren de dwarsfluit en de elektrische saxofoon tot het brede scala aan instrumenten dat hij beheerst. Of hij nu op het podium staat of aan het werk is als muziekdocent op een internationale school in Rotterdam, zijn passie en gevoel voor muziek spatten er vanaf.

In New York speelde hij onder meer in bekende clubs als Zuma en Bagatelle. Ook in Nederland heeft Rafael niet stilgezeten en trad hij op in lounge-gelegenheden en clubs als Ma’dam, 5 & 33, North Sea Jazz Club, The Harbour Club en W Amsterdam.

Rafael Pereira Lima is continu bezig met het ontwikkelen van zichzelf en het maken van nieuwe dingen, sporadisch zal hij dan ook in herhaling vallen. Omdat hij zijn muziek ‘in het moment’ creëert is Rafael een uiterst flexibele en spontane artiest die zich moeiteloos weet aan te passen aan de wensen van de klant.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Rafael

Show facts

Jazz, pop en dance
1

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Rafael Pereira Lima

Artiestenbureau Erwin Bakkum Rafael
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende

Lees meer...