De kroon op zijn succesvolle carrière is toch wel de tijd met Sam Feldt.

Tariq Pijning

Sinds 2016 speelt Tariq als saxofonist en toetsenist met de bekende Nederlandse Dj Sam Feldt. Hoogtepunten waren grote festivals zoals Tomorrowland, Ultra, Creamfields en hebben zij getourd door Brazilië, Amerika en Azië.

Beschrijving - Tariq Pijning

Saxofonist Tariq is te boeken in combinatie met een dj. Of hij nu met een bekende Dj speelt of niet, Tariq weet met zijn technisch mooie spel en mooie toon, het publiek altijd te vermaken. Met 21 jaar ervaring en een schat aan optredens is hij dé man om te boeken voor mooie feesten en evenementen.

Een aanbeveling is de act ‘Danny & Tariq’ dat sinds 2021 een uitmuntend duo is. Samen combineren zij hun talenten en creëren daarmee een vurige live-act, vol vrolijkheid, enthousiaste  en muzikaliteit. Door het samenvoegen van eigen geproduceerde muziek en geïmproviseerde melodieën, geven Danny en Tariq een unieke show cadeau en zijn zij fantastisch op elkaar ingespeeld.

Een hoogtepunt van Tariq:

Het hoogtepunt was voor mij de mainstage van Ultra Music Festival in Miami in 2017. Dit voornamelijk omdat ik al jaren de livestreams volgde, het fenomeen al kende en omdat dit mijn eerste ‘grote’ podium met Sam Feldt was. Tot nog toe was mijn referentiekader nog redelijk klein, dus de indruk van het festival was op dat moment relatief het grootst.

Extra informatie:
Tariq groeide op in een muzikale familie. Muziek was er dus met de paplepel ingegoten en het duurde niet lang voordat hij op 6-jarige leeftijd met saxofoonlessen begon.

In mijn vroege jaren deed ik voor het eerst mee met verschillende talentenjachten, die ik op jonge leeftijd al won in de categorie gevorderden – iets wat mij deed inzien dat ik blijkbaar een talent had, dit motiveerde mij om er nog harder voor te werken.

Op 14-jarige leeftijd heeft Tariq zijn eerste betaalde optreden en langzaam begint het balletje te rollen.
Hij speelt mee in diverse clubs in Groningen en dat blijkt zo aan te slaan dat hij door heel Nederland wordt gevraagd. En dan krijgt hij een belletje Sam Feldt en is dat het startpunt van een succesvolle internationale carrière als topsaxofonist in de Dance-scene.

Video & muziek

Artiestenbureau Erwin Bakkum saxofonist Tariq Pijning

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Genre: Dance, variërend van lounge tot commerciële EDM.
Optioneel: Festivals, clubs, strandfeesten, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten
Optioneel: Danny da Costa,
Techniek: Rider op aanvraag beschikbaar
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren.

Lees meer...