Saxy Mr.S

Saxy Mr.S

Bij Saxy Mr. S gaat spreekwoordelijke het dak eraf...

Op jonge leeftijd ontwikkelde Sjoerd van Eerdenburg (Saxy Mr.S) een voorliefde voor funk- en jazzmuziek. Op de middelbare school speelde hij als 14-jarige in de funkband Yo Momma, die de grote prijs van de bollenstreek won. Inmiddels reist Sjoerd van Eerdenburg de gehele wereld over om met veelal beroemde DJ’s en grote namen in de muziek en dance wereld op te treden.

Beschrijving

Hij verzorgt optredens die eruit zien als die van James Dean en heeft een aanstekelijke energie. Van festivals en internationale clubs tot intieme events en unieke huwelijken, overal speelt hij de sterren van de hemel. Hij kickt op de spanning en energie in de zaal. “Als mensen zitten, wil ik dat ze gaan staan.

Als ze staan, wil ik ze aan het dansen krijgen. Als ze dansen, wil ik het dak eraf spelen! Als dat lukt ben ik een blij man!”. Een van Sjoerd zijn hoogtepunten was de samenwerking met de bekende saxofonisten Candy Dulfer.

Als  Saxy Mr. S maakt hij met zijn saxofoon een groot feest van ieder optreden, waarbij regelmatig het spreekwoordelijke dak eraf gaat.

Video & muziek

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Offerte aanvragen

Show facts

Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde op talloze podia in binnen en buitenland, zoals Lowlands, Concertgebouw, Extrema Outdoor, Paradiso, Oerol, Mawazine Festival (Marokko), Ollin Kan Festival (Mexico en Colombia).

Lees meer...