Saxy Mr.S

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum

Bij Saxy Mr. S gaat spreekwoordelijke het dak eraf...

Op jonge leeftijd ontwikkelde Sjoerd van Eerdenburg (Saxy Mr.S) een voorliefde voor funk- en jazzmuziek. Op de middelbare school speelde hij als 14-jarige in de funkband Yo Momma, die de grote prijs van de bollenstreek won. Inmiddels reist Sjoerd van Eerdenburg de gehele wereld over om met veelal beroemde DJ’s en grote namen in de muziek en dance wereld op te treden.

Beschrijving - Saxy Mr.S

Hij verzorgt optredens die eruit zien als die van James Dean en heeft een aanstekelijke energie. Van festivals en internationale clubs tot intieme events en unieke huwelijken, overal speelt hij de sterren van de hemel. Hij kickt op de spanning en energie in de zaal. “Als mensen zitten, wil ik dat ze gaan staan.

Als ze staan, wil ik ze aan het dansen krijgen. Als ze dansen, wil ik het dak eraf spelen! Als dat lukt ben ik een blij man!”. Een van Sjoerd zijn hoogtepunten was de samenwerking met de bekende saxofonisten Candy Dulfer.

Als  Saxy Mr. S maakt hij met zijn saxofoon een groot feest van ieder optreden, waarbij regelmatig het spreekwoordelijke dak eraf gaat.

Video & muziek

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Offerte aanvragen

Show facts

Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...