Van festivals tot internationale clubs en van intieme events tot prachtige huwelijksfeesten, overal speelt Saxy Mr. Sj de sterren van de hemel.

Saxy Mr.S

Op jonge leeftijd ontwikkelde Saxy Mr.S (Sjoerd van Eerdenburg een voorliefde voor funk- en jazzmuziek. Op de middelbare school speelde hij als 14-jarige in de funkband Yo Momma, die de grote prijs van de bollenstreek won. Inmiddels reist Sjoerd van Eerdenburg de gehele wereld over om met veelal beroemde dj’s en grote namen in de muziek en dance wereld op te treden.

Saxy Mr. S (Sjoerd van Eerdenburg) verzorgt optredens die eruit zien als die van James Dean en heeft een aanstekelijke energie. Omdat hij over de hele wereld heeft gespeeld, weet hij het beste hoe hij het publiek moet bespelen met zijn saxofoon.

 

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Hij houdt van eclectische- en progressieve house maar staat zeker zijn mannetje met commerciële muziek. De combinatie van bekende house-deuntjes en funky solo’s maakt het allemaal hip. Tevredenheid gegarandeerd!

Saxy is niet bang om in de spotlights te staan en zijn uiterlijk past bij de internationale verscheidenheid aan clubs en feesten waar hij speelt.

“Als ze staan, wil ik ze aan het dansen krijgen. – Als ze dansen, wil ik het dak eraf spelen – Als dat lukt ben ik een blij man!”.

Een van Sjoerd zijn hoogtepunten was de samenwerking met de bekende saxofonisten Candy Dulfer.

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum

Show Facts

Boek -Saxy Mr.S

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter