Van festivals tot internationale clubs en van intieme events tot prachtige huwelijksfeesten, overal speelt Saxy Mr. Sj de sterren van de hemel.

Saxy Mr.S

Op jonge leeftijd ontwikkelde Saxy Mr.S (Sjoerd van Eerdenburg een voorliefde voor funk- en jazzmuziek. Op de middelbare school speelde hij als 14-jarige in de funkband Yo Momma, die de grote prijs van de bollenstreek won. Inmiddels reist Sjoerd van Eerdenburg de gehele wereld over om met veelal beroemde dj’s en grote namen in de muziek en dance wereld op te treden.

Biografie Saxofonist Saxy Mr.S

Saxy Mr. S (Sjoerd van Eerdenburg) verzorgt optredens die eruit zien als die van James Dean en heeft een aanstekelijke energie. Omdat hij over de hele wereld heeft gespeeld, weet hij het beste hoe hij het publiek moet bespelen met zijn saxofoon.

 

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Hij houdt van eclectische- en progressieve house maar staat zeker zijn mannetje met commerciële muziek. De combinatie van bekende house-deuntjes en funky solo’s maakt het allemaal hip. Tevredenheid gegarandeerd!

Saxy is niet bang om in de spotlights te staan en zijn uiterlijk past bij de internationale verscheidenheid aan clubs en feesten waar hij speelt.

“Als ze staan, wil ik ze aan het dansen krijgen. – Als ze dansen, wil ik het dak eraf spelen – Als dat lukt ben ik een blij man!”.

Een van Sjoerd zijn hoogtepunten was de samenwerking met de bekende saxofonisten Candy Dulfer.

Show facts

Allround
1

Boek Saxy Mr.S

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Andere aanbevolen acts