Thijmen Schoute is altijd bezig met het creëren van muziek...

Thijmen Schoute

Als belangrijk onderdeel van de band TWQ, als solo artiest of in verscheidene combi’s, pianist Thijmen Schoute weet altijd een goed landende sfeer neer te zetten. Met flink wat ervaring op zak is hij een flexibele pianist die zich zonder probleem aan kan passen aan de wensen van de klant. Met zowel gearrangeerde muziek als improvisaties creëert Thijmen de juiste ambiance voor iedere gelegenheid.

Biografie Pianist Thijmen Schoute

Al op jonge leeftijd ontdekte Thijmen Schoute de piano en kwam hij in aanraking met muziekstijlen als jazz, soul en klassiek. Dit zette hem aan tot het volgen van meerdere muziekstudies, het opzetten van bandjes en het geven van muziekles. Niet alleen is zijn liefde voor muziek terug te zien wanneer hij een optreden verzorgt, ook is hij altijd bezig met het creëren van nieuwe muziek.

Voor zowel soulmuziek uit de jaren 70 als jazz, funk en klassiek, bij Thijmen Schoute bent u aan het juiste adres. Onder andere met zangeres Britt Teeling of met een ander lid van TWQ (zo ook met bassist of trompettist) zijn er talloze combinaties te creëren, wat voor iedere gelegenheid mogelijkheden biedt.

 

Pianist Thijmen Schoute artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Show facts

Jazz, Soul, Funk, Klassiek, Easy listening
1
Eigen elektrische piano

Boek Thijmen Schoute

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Pianist Thijmen Schoute artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts