Thomas Wessels

Thomas Wessels

Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde Thomas op jonge leeftijd...

Als muzikant haalt Thomas Wessels energie uit het vermaken van het publiek. In de band TWQ, in combinatie met een Dj, als Dj duo Another Brick, of als solo artiest weet deze trompettist de ambacht van het muziekmaken naar voren te brengen en voor ieder evenement een geslaagde avond te verzorgen.

Beschrijving

Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde zich al op jonge leeftijd. Thomas studeerde Sound Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en Etnomusicologie aan de Universiteit van Amsterdam. De jaren die volgden hebben hem de nodige ervaring gebracht en dit zorgt er dan ook voor dat Thomas nu in staat is het publiek te entertainen en de avond te laten slagen.

Het afstemmen van de muziek op de gelegenheid zodat de gasten het naar hun zinnen hebben is iets waar Thomas naar streeft en veel plezier uit haalt.  Als grondlegger van de Thomas Wessels Quintet en als Dj Duo Another Brick is Thomas terug te vinden op verscheidene feesten en partijen. Bovendien is hij te boeken als individuele Dj waarbij hij de avond net wat specialer maakt door geregeld live trompet erbij te spelen.

Tijdens bedrijfsevenementen is hij de vaste trompettist voor de A’DAM Toren en ook speelt hij met regelmaat naast Dj’s in restaurant MA*DAM.  Met warmte en plezier is Thomas Wessels in staat een muzikale avond te verzorgen voor iedere gelegenheid.

Video & muziek

Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels

Offerte aanvragen

Show facts

Genre: Lounge, House, Eclectic, Disco, Pop, Jazz, Electronisch
Optioneel: Geschikt met dj!
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde op talloze podia in binnen en buitenland, zoals Lowlands, Concertgebouw, Extrema Outdoor, Paradiso, Oerol, Mawazine Festival (Marokko), Ollin Kan Festival (Mexico en Colombia).

Lees meer...