Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde Thomas op jonge leeftijd...

Thomas Wessels

Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde zich al op jonge leeftijd. Thomas studeerde Sound Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en Etnomusicologie aan de Universiteit van Amsterdam. De jaren die volgden hebben hem de nodige ervaring gebracht en dit zorgt er dan ook voor dat Thomas nu in staat is het publiek te entertainen en de avond te laten slagen.

Het afstemmen van de muziek op de gelegenheid zodat de gasten het naar hun zinnen hebben is iets waar Thomas naar streeft en veel plezier uit haalt.  Als grondlegger van de Thomas Wessels Quintet (TWQ Band) en als Dj Duo Another Brick is Thomas terug te vinden op verscheidene feesten en partijen. Bovendien is hij te boeken als individuele Dj waarbij hij de avond net wat specialer maakt door geregeld live trompet erbij te spelen.

Tijdens bedrijfsevenementen is hij de vaste trompettist voor de A’DAM Toren en ook speelt hij met regelmaat naast Dj’s in restaurant MA*DAM.  Met warmte en plezier is Thomas Wessels in staat een muzikale avond te verzorgen voor iedere gelegenheid.

Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels

Show facts

Lounge, House, Eclectic, Disco, Pop, Jazz, Electronisch

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Thomas Wessels

Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende

Lees meer...