Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde Thomas op jonge leeftijd...

Thomas Wessels

Als muzikant haalt Thomas Wessels energie uit het vermaken van het publiek. In de band TWQ, in combinatie met een Dj, als Dj duo Another Brick, of als solo artiest weet deze trompettist de ambacht van het muziekmaken naar voren te brengen en voor ieder evenement een geslaagde avond te verzorgen.

Zijn liefde voor de trompet ontwikkelde zich al op jonge leeftijd. Thomas studeerde Sound Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en Etnomusicologie aan de Universiteit van Amsterdam. De jaren die volgden hebben hem de nodige ervaring gebracht en dit zorgt er dan ook voor dat Thomas nu in staat is het publiek te entertainen en de avond te laten slagen.

 

Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Het afstemmen van de muziek op de gelegenheid zodat de gasten het naar hun zinnen hebben is iets waar Thomas naar streeft en veel plezier uit haalt.  Als grondlegger van de Thomas Wessels Quintet (TWQ Band) en als Dj Duo Another Brick is Thomas terug te vinden op verscheidene feesten en partijen. Bovendien is hij te boeken als individuele Dj waarbij hij de avond net wat specialer maakt door geregeld live trompet erbij te spelen.

Tijdens bedrijfsevenementen is hij de vaste trompettist voor de A’DAM Toren en ook speelt hij met regelmaat naast Dj’s in restaurant MA*DAM.  Met warmte en plezier is Thomas Wessels in staat een muzikale avond te verzorgen voor iedere gelegenheid.

Fotografie: Chantalle Laurent

Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels

Show Facts

Boek -Thomas Wessels

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter