Saxy Licks

Artistenbureau Erwin Bakkum_band Saxy Licks

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld
met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus.
Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of
gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast
volume.

Black Pepper

Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Pepper

Black Pepper is een uniek concept die bestaat uit een conservatorium geschoolde gitarist met 20 jaar ervaring aan Indische muziek genaamd Martinez la marea, jazz en latin geschoolde drummer genaamd Rachid Rejaibi en ervaren podiumbeest, R&B/Soul en Funk singer-songwriter Dasilvian Bruce.

The Originals

The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Originals is op dit moment de beste brassband van Nederland. De groep afkomstig uit Almere en bestaat zo’n 14 jaar. Met meer dan 70 drummers in verschillende groepen en rangen is dit een spectaculaire act voor evenementen en festivals.

The Tour Coverband

The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meeste geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt over een groot onvergetelijk feest van.

TWQ band

TWQ coverband artiestenbureau Erwin Bakkum

De muzikale klik tussen de bandleden van het Thomas Wessels Quintet zorgt ervoor dat deze coverband menig feest weet te laten slagen. De kwaliteit en ervaring van TWQ staan garant voor professionaliteit en verzekeren u dan ook van een succesvolle avond. Geïnspireerd door soul, disco en jazz is de band geschikt voor verscheidene feesten, bruiloften en andere evenementen.