Jennifer Cooke

Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt zij alle mensen op de dansvloer met de ultieme mix van DJ en vocalen/ host tegelijk. Jennifer Cooke is toegewijd aan het Vocal DJ-schap en draait tijdens haar sets ook een selectie uit eigen producties en releases, welke in combinatie met haar vocalen de ultieme set compleet maken.

Another Brick

Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Miami Twice

Artiestenbureau Erwin Bakkum Miami Twice optreden

Miami Twice is ontstaan toen Dj Jay Serano en MC Riverjaxx (Emmanuel Anningwij)  beide los van elkaar werden geboekt op hetzelfde evenement. Zonder elkaar te kennen was de chemie vanaf het eerste moment super en direct na het optreden dachten beide heren hetzelfde; hier moeten we wat mee gaan doen.

Minka & Luuk

Duo Minka en Luuk artiestenbureau Erwin Bakkum

Muziek is een alles verbindende factor. Het is geweldig als mensen worden geraakt door onze optredens of wanneer door onze muziek herinneringen weer bovenkomen. Muziek maken is het vertellen van verhalen, samen muziek maken is het beste wat er is

Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Artiestenbureau Erwin Bakkum special act Danny en saxofonist Tariq

Dj Danny Da Costa en saxofonist Tariq Pijning hebben hun krachten samen gebundeld en een geheel nieuwe show. Een show gevuld met live evenementen, verhoogde melodieën en met veel energie.

The Paris Plan

The Paris Plan liggend artiestenbureau Erwin Bakkum

The Paris Plan. Een unieke combinatie van twee muzikanten die ook DJ’s zijn. Sfeervolle live muziek van een Dj act van een saxofoniste (Cece Noir) en een bassist. in de trend: soulful house: Toegankelijke live muziek met een beat.

On Fire

On fire Artiestenbureau Erwin Bakkum

Laat je betoveren door heerlijke beats in combinatie met funky live sax sounds. Deze dames weten een magische sfeer neer te zetten. Hun timing, de dynamiek tussen hen en de performance; het is pure passie in de vorm van muziek. Lekkere house met af en toe een commercieel vleugje. Of ze nu loungy melodieën in een strandtent spelen, chille beats tijdens een bedrijfsfeest of dikke house tijdens een stampvolle club; deze DJ en saxofoniste zijn altijd On Fire!